Team

Teamleider

Maritha Beudeker

Sinds 1 september 2018 ben ik werkzaam bij Youth for Christ Alkmaar als teamleider. Ik ben getrouwd met mijn lieve man Robert en we hebben 3 prachtige kinderen. Fenna, Eline en Aram. Voordat ik deze baan heb aangenomen ben ik 14 jaar werkzaam geweest als docent in het praktijkonderwijs. Al een aantal jaar had ik het verlangen om iets anders te gaan doen en deze uitdaging heb ik gevonden bij Youth for Christ. Het is een overstap waarin ik nog veel moet leren. Maar ik vind het gaaf dat ik iets kan betekenen voor mijn team en de jongeren in Alkmaar.

Jongerenwerker Koedijk

Maria Nagelhout

Ik werk sinds 2013 bij Youth for Christ Alkmaar. Ik ben getrouwd en heb een dochter. Inmiddels heb ik veel jongeren ontmoet en gesproken. Ik vind het mooiste van dit werk; het optrekken met de jongeren. Bij een aantal krijg je echt de kans van betekenis te zijn in hun leven. Deze jongeren komen naar mij toe met hun problemen, vragen, waar ze blij van worden of wat ze vet irritant vinden. Door deze contacten word ik zelf ook uitgedaagd aspecten van mijn leven te delen met hun. Deze openheid van beiden kanten maakt dat we van hart tot hart praten. En daar groeien we allebei van.

 

Jongerenwerk De Mare

Sefanja Brons

Mijn naam is Sefanja Brons, getrouwd en moeder van 2 jongens. Vanaf mijn jeugd wist ik al dat ik iets met jongeren wilde doen. Ik heb altijd intens veel liefde ervaren voor de jeugd en altijd de behoefte gehad om ze te ondersteunen, te beschermen en een stuk veiligheid te bieden. Ik begrijp ze, spreek hun taal en ze mogen altijd hun zelf zijn zonder enige veroordeling vanuit mijn kant. Bij Youth for Christ heb ik de juiste manier gevonden om dit te kunnen doen middels het huiskamerproject.

Jongerenwerker De Mare

Otto Gilds

Ik ben Otto Gilds, geboren in Paramaribo en tevens christelijk grootgebracht door mijn ouders, totdat ik in 1972 naar Nederland kwam om mij als kind verder te mogen ontwikkelen. Zelf heb ik 3 kinderen en ben ongehuwd, 2 dames en een zoon. Mijn leefsituatie is nu alleenstaand. Mijn voormalige coördinator zei ooit eens dat het belangrijk is om de zwakkeren sterker te maken binnen deze samenleven. Aan die uitspraak heb ik mij vastgehouden en streef ik nog steeds dat waar te maken binnen mijn werkomgeving.
Youth for Christ is voor mij de volgende uitdaging om jongeren positief te benaderen en ze, naast het activeren en begeleiden, kenbaar te maker dat Jezus voor ons op aarde is gekomen. Ik wil zijn boodschap en goede bedoelingen overbrengen op deze jonge mensen. Een boodschap die ik graag wil doorgeven, samen met mijn collega’s.